Våre tjenester

Ta kontakt

Baderom

Bergås VVS er spesialister på alt som hører hjemme innom baderommets fire vegger. Ønsker du å bygge drømmebadet? Vi hjelper deg fra planleggingsfasen til ferdigstilt prosjekt. Vi innehar alle nødvendige sertifikater, og benytter oss av materialer og utstyr fra øverste hylle.

Rehabilitering

Skal du pusse opp badet, eller er det på tide å modernisere det komplette røranlegget? Vi har kunnskapen og erfaringen du trenger. Vi tar deg gjerne gjennom hele prosessen, fra planlegging og tegning, til flislegging, elektrikerarbeid og ferdigstilt rørleggerarbeid.

Varmeanlegg

Be oss gjerne på en befaring for å se på ditt nåværende varmeanlegg. Vi utfører både inspeksjon, reparasjon, service, nyinstallasjon av energieffektive pumper og igangkjøring av varmeanlegg. Vi har spesialisert oss på alt innen vannbåren varme og varmeanlegg.

Sanitæranlegg

Bergås VVS leverer komplette sanitæranlegg for private og bedrifter. Enten du bygger nytt,  ønsker å modernisere eksisterende anlegg, eller trenger en faglært rørlegger for inspeksjon og servicearbeid. Kontakt oss for en hyggelig prat, så hjelper vi deg så godt vi kan.